Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA `DAN BASIN AÇIKLAMASI

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA `DAN BASIN AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
27.08.2024
A+
A-

Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ŞİMGA Genel Başkanımızın Basın açıklaması:

“Kurulduğumuz ilk günden günümüze amaç ve gayelerinden zerre taviz vermeden, küresel güçlerin tekliflerine boyun eğmeden yürüyüşüne ve yükselişine devam eden Türk Milli Kuvvetler Vakfı emin ve keskin adımlarla hedefine yaklaşmaktadır.

Açıklama yok.

Kuantum çağına giren dünyanın ışık hızıyla degiştiğini gören ve 150 yıl sonrasını öngören Tümkuv, 2073 Türkiyesi’nin dünyaya yön verecek süper güç hedefine katkı sağlayacak nano projelerini hayata geçirecek alt yapıyı hazırlanmakta, Yüce Devletimiz’in emrinde çalışmalarına her sahada devam etmektedir.

Çalışmalarımız ve varlığımız Türk düşmanlarını aşırı rahatsız etsede ve gerek dış güçlerin piyonlarından aldığımız iftira ve karalama kampanyaları gerekse zayıf , korkak bedenlerin ihanetleri bizleri daha da güçlendirmiş , birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiştir.

Açıklama yok.

Bilinmelidir ki ;
Bizler bu yola baş olmaya , rant elde etmeye , Kutlu Devletimiz’in imkanlarını kullanmaya değil aksine ekmeğimizi , emeğimizi , varlığımızı paylaşmaya , gerekirse feda etmeye ! Devletimize , Milletimize hizmetkar olmaya ant içerek çıktık.

İçimizde Türk ve İslam kimliğiyle yüzyıllardır gizlenerek yaşayan özellikle 1453’den kalma kılıç artığı romalıların , yahudilerin , rumların ve kuklaları ermenilerin günümüzde İslamcı , Milliyetçi , Muhafazakar veya Ulusalcı , Atatürk’çü kimlikleriyle hortladığı , bildikleri tüm bizans oyunlarıyla Türk Milleti’ne saldırdığı günümüzde ; Türk’ün Türk için kurduğu Türk Milli Kuvvetler Vakfı’na sahip çıkmak her vatan evladının boynuna bir borçtur , tarihsel sorumluluğudur.

Açıklama yok.

Gücümüzü Yaradanın bizlere bahşettiği Türk kimliğinden ve İslam yüceliğinden alan bizler başta şehitlerimiz , gazilerimiz ve tüm mazlumları kuçaklayacak kudretimizi her geçen gün tüm dünyaya göstermenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Milli Kuvvetler Vakfı bilinen vakıf kültürünün çok ötesinde bir farkındalıkla kurulduğunu ve yapılandığını görmenin tek şartı üst akıl seviyesinde analitik düşünceye sahip bir beyne sahip olmaktır.
Âmeli dünyaya ve nefsine hizmet olan beyinlerin bizleri anlaması ve bizimle bu kutlu yolda yürümeleri mümkün değildir , hiç bir zamanda olmayacaktır.

Açıklama yok.

Yapay gündemler ve korku krallıkları ile asimile edilmeye ve köleleştirilmeye çalışılan toplumumuz zihin sağlığı ve beden sağlığını muhafaza etmesi de bizler için çok büyük önem arz etmektedir. Bizler hastaya hizmeti değil hasta olmamayı hedefleyen bir politika ile arge çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Açıklama yok.

Her Türk evladının gururla, onurla taşıyacağı Türk Milli Kuvvetler Vakfı bayrağını layık olduğu yerde ebediyen dalgalandıracağımızı Aziz Türk Milletine ve Kamuoyuna Saygıyla arz eder , Asil Vatansever Milleti’mi tüm kalbi duygularımla selamlarım.”

Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanımız Sayın
Dr. Fatih ŞİMGA

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.