Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Artur Chilingarov’un ölümüyle ilgili olarak ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor

“Birleşik Rusya”, Artur Chilingarov’un ölümüyle ilgili olarak ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor
REKLAM ALANI
04.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Artur Chilingarov’un ölümüyle ilgili olarak ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor

2024,

Devlet Duma milletvekili, bilim adamı, kutup kaşifi 85 yaşında öldü
Devlet Duması’ndaki parti grubunun başkanı Vladimir Vasiliev , Artur Nikolaevich’in gerçek bir vatansever olduğunu ve sayısız kutup seferi sırasında birden fazla kez cesaret ve kahramanlık gösterdiğini belirtti.

“Parlamento ve yasama çalışmaları ve Rusya Coğrafya Derneği’nin projelerine aktif katılımı en büyük övgüyü ve içten tanınmayı hak ediyor. Onun ölümü hepimiz için onarılamaz bir kayıptır” diye vurguladı.

Devlet Duması Başkan Yardımcısı Irina Yarovaya, Arthur Chilingarov’un bir efsane ve bir kaşif olduğunu, nazik ve bilge, sakin ve inanılmaz derecede derin olduğunu söyledi.

“Aynı zamanda her zaman çok olumluydu ve her zaman çok sosyaldi! Kutup kaşiflerinin tarihi, ülkemizin tarihi olan Artur Nikolaevich’in yaşamının ve zaferlerinin tarihidir. Parlak ve nazik bir hafıza” diye ekledi.

Parti grubunun başkan yardımcısı Yevgeny Revenko da başsağlığı diledi .

“Dünyaca ünlü bir bilim adamı, güvenilir bir yoldaş, cesur bir araştırmacı ve gerçek bir Kahraman. Hem hizipte hem de Birleşik Rusya Etik Komisyonu’nda birlikte çalıştık. Onurlu, bilge bir adam, tek doğru kararı vermek için her zaman ona danışabilirsin” dedi.

 

Hoparlör
Vasilyev Vladimir Abdualiyeviç
Vasilyev Vladimir Abdualiyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki “BİRLEŞİK RUSYA” grubunun başkanı, Partinin Tver bölge şubesinin Bölgesel Siyasi Konseyi Başkanlığı üyesi
#Yarovaya
#Revenko
#Çilingarov
#Devlet Duması
#ER grubu
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-soboleznuet-rodnym-i-blizkim-artura-chilingarova-v-svyazi-s-ego-smertyu

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.